Myynnissä lähes uusi autoerikoisuus Abu Dhabista

 Esa Kinnunen toteutti pari vuotta sitten nuoruuden unelmansa. Abu Dhabissa työskentelevä mies asteli sikäläiseen Ford-liikkeeseen ja osti uuden, kirkkaanpunaisen Mustangin. Suomeen palattuaan Kinnunen rekisteröi Mustangin ja kurvaili autollaan yhden kesän. ”305 hevosvoiman moottorilla varustettu Mustang herättää huomiota liikenteessä ja huoltoasemilla. Tässä autossa on mielestäni mukavasti särmää”, sanoo nykyisin Porvoossa asuva Kinnunen.

Talviajoa ja suolaa auto ei ole koskaan nähnytkään, mutta istuinlämmittimet kuuluvat kuitenkin varustukseen. Suomen teitä varten autoon tehtiin vielä täysi ruostesuojaus. 

Kevätauringon voimistuessa Kinnunen teki Autonostoavun kanssa toimeksiannon Mustanginsa myynnistä. 

”Kimmo Puukko on mielestäni rehellinen mies, joka toimii autojen parissa samalla periaatteella kuin kiinteistönvälittäjät omassa työssään. Itselläni ei ole kokemusta autojen myynnistä, joten luotan mieluummin ammattilaisen apuun.”

Autonostoapu auttaa päivittäin kuluttajia auton myynnissä tai hankinnassa. Uuden auton hankinnassa Autonostoapu kartoittaa asiakkaan toiveiden mukaan parhaat vaihtoehdot ja kilpailuttaa valitun automallin hinnan parhaaksi mahdolliseksi. Käytetyn auton ostossa Autonostoapu koeajaa tarvittaessa useita vaihtoehtoja ja järjestää kuntotarkastuksen. Lopullisen valinnan tekee kuitenkin aina asiakas itse. Autonostoapu auttaa myös kauppojen solmimisessa ja huolehtii, että tarvittavat paperityöt tehdään oikein.

Lisätietoa: autonostoapu.fi

Kimmo Puukko auttaa kuluttajaa säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa. Ammattilaisen apu myös vähentää riskejä.


Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto