Isompi auto kahden koiran omistajalle

Autonostoapu etsi parhaan vaihtoehdon ja avusti neuvotteluissa. IT-alalla työskentelevän Karri Kaupin kompakti Hyundai alkoi käydä ahtaaksi. Harrastusvälineet ja kaksi Basenji-koiraa kuljetushäkkeineen vaativat lisää tavaratilaa. Uuden auton valinnassa Kauppia auttoi Autonostoapu. ”Kävimme Kimmon kanssa koeajamassa monia vaihtoehtoja ja keskustelimme eri automallien hyvistä sekä huonoista puolista. Katselimme myös käytettyjä autoja. Oli helpotus, kun neuvotteluissa oli mukana autot tunteva ammattilainen”, kertoo Kauppi. 

Vertailun jälkeen Kaupin uudeksi autoksi valikoitui uusi farmarimallinen Skoda Superb, jonka hulppeat tilat riittävät varmasti myös nelijalkaisille. ”Olen tyytyväinen lopputulokseen. Saimme tingittyä uuden auton sopivaan hintaan. Mukana ovat myös kaikki tarpeelliset varusteet, kuten esimerkiksi vaimoni toivoma automaattivaihteisto. Lisäksi Autonostoapu huolehtii vanhan automme myynnistä”, summaa Kauppi.

Autonostoapu auttaa päivittäin kuluttajia uuden auton hankinnassa kartoittamalla asiakkaan toiveiden mukaan parhaat vaihtoehdot sekä kilpailuttamalla valitun automallin hinnan parhaaksi mahdolliseksi. Käytetyn auton ostossa Autonostoapu koeajaa tarvittaessa useita vaihtoehtoja ja järjestää kuntotarkastuksen. Lopullisen valinnan tekee kuitenkin aina asiakas itse. Autonostoapu auttaa myös kauppojen solmimisessa ja huolehtii, että tarvittavat paperityöt tehdään oikein.

Autonostoapu Suomi
Puhelin: 0400 389 958
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: autonostoapu.fi

Kimmo Puukko auttaa kuluttajaa säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa. Ammattilaisen apu myös vähentää riskejä.


Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto