Autolasit ammattitaidolla Pansion Marinassa

Marko Tuominen ja Kai Siltala ovat myyneet ja asentaneet autolaseja omassa yrityksessään jo vuodesta 1997. Sitä ennen ammattitaitoa kartutettiin samalla alalla, mutta muiden palveluksessa. 

Pansion Marinaan on helppoa tulla sekä autolla että veneellä. ”Myymme ja asennamme pääasiassa autolaseja, mutta kesällä vaihdamme tarvittaessa myös veneiden laseja tässä Marinan laiturissa”, kertoo Kai Siltala.

Korkeaan halliin mahtuu sisälle isompikin ajoneuvo. ”Vaihdamme tuulilasin vaikka rekan nuppiin tai matkailuautoon. Yhtä korkeita tiloja ei muilla tuulilasiliikkeillä ole.” 

Turun Tuulilasimyynti on maailman suurimman lasivalmistajan, Pilkingtonin, Team Partner ja vakuutusyhtiöiden vatuuttama yhteistyökumppani. ”Pilkingtonin valikoimista löytyvät sekä laadukkaat lasit että kaikki tarvittavat listat ja kiinnikkeet. Laseille myönnetään vuoden takuu ja asennukselle lupaamme oman työikämme pituisen takuun”, sanoo Siltala. 

Tuulilasin tai muiden autolasien vaihtoon järjestyy aika noin 2-3 päivän varoitusajalla. 

 

Kuva. Kai Siltala korjaa tuulilasiin ilmestyneen kiveniskemän. 

Kiveniskemä voidaan korjata jopa odottaessa. ”Iskemän korjaukseen kannattaa tulla heti, kun se on tapahtunut. Siisti iskemä saadaan vielä korjattua sellaiseksi, että lasi pysyy kunnossa. Jos iskemä lähtee halkeamaan, kannattaa mieluummin vaihtaa koko lasi”, Marko Tuominen neuvoo.

Ammattitaitoiset lasimiehet osaavat myös uusimpien tuulilasien yhteydessä toimivien kamerajärjestelmien uudelleenkalibroinnit. ”Olemme käyneet asian vaatimia kursseja ja hankkineet laitteita sekä ohjelmistoja. Kaikki järjestelmät on saatu tuulilasinvaihdon jälkeen toimimaan.” 

Turun Tuulilasimyynnissä tavallisen lasin vaihto sujuu päivässä. Vapaata vaihtoaikaa ja hintaa voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.

Turun Tuulilasimyynti
Pansion Marina 
Pansiontie 18, 20210 Turku
Puhelin: (02) 469 0808
Sähköposti: turun.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: turuntuulilasimyynti.fi

 

 

 

 

 


Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

Lisää aiheita »

Aallon Auto