”Nettikaupassa autuaita ovat tietämättömät.” Tikkurilan rengas tarjoaa luotettavaa rengaskauppaa

"Nettikaupassa autuaita ovat tietämättömät", jyrähtää Tikkurilan Rengas Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Kosonen. Hänen mukaansa verkkokauppaostoksilla ei välttämättä tiedetä, mitä ollaan ostamassa. Edullisten renkaiden perässä surffaava nettiostaja saattaa ostaa esimerkiksi niin sanotut ensi-asennusrenkaat, jotka ovat seoksiltaan täysin erilaiset kuin oikeaan ajoon tarkoitetut renkaat. 

Ensiasennusrenkaat on tarkoitettu vain autotehtaiden käyttöön ja asennettavaksi vain tietyn mallisiin autoihin, eikä niitä pidä käyttää missään muissa malleissa. Verkkokauppiaiden osalta Kosonen toteaa asiaan liittyvän sekä tietämättömyyttä että silkkaa välinpitämättömyyttä. Ulkomaisen verkkokaupan kanssa tehtyä kauppaa saattaa olla erittäin vaikeaa tai lähes mahdotonta purkaa. Suomessa tehty kauppa on aina reklamoitavissa ja näin ollen turvallinen tapa hankkia oikeanlaiset vanteet ja renkaat alle.

"Meidän verkkosivuillamme kehotamme aina asiakasta ottamaan yhteyttä liikkeeseemme, jos hän on vähänkin epävarma renkaiden tai vanteiden sopivuudesta omaan autoonsa", kertoo Kosonen. Renkaan valinnassa auttaa viime marraskuussa voimaan tullut uusi EU-rengasmerkintä, joka kertoo renkaan polttoainetaloudellisuudesta, märkäpidosta sekä vierintämelusta.

Jo vuonna 1991 perustettu Tikkurilan rengas Oy tarjoaa Tikkurilan Kielotiellä sekä Vuosaaressa Rahtarin kadulla rengaspalvelujen lisäksi myös monenlaisia autonhuoltopalveluja. Vuosaaren toimipiste palvelee henkilöautoilijoiden lisäksi myös kattavasti raskaan kaluston rengas- ja huoltotarpeita.

Lisää tietoa löytyy Tikkurilan Renkaan verkkosivuilta www.tire.fi. Suorat puhelinnumerot liikkeisiin: Tikkurila 09-838 6110 tai Vuosaari 09-344 3443.

Muistilista renkaanvaihdosta

- Toisten renkaiden pultit mukaan (kannattaa säilyttää auton takakontin lokerossa)
- Lukkopultin avain (jos lukkopultit käytössä)
- Erikoisvanteiden soviterenkaat mukaan
- Alumiinivanteiden jälkikiristys 100-200 km jälkeen


Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

Lisää aiheita »

Aallon Auto