Varsinais-Suomen Auto-Center on perinteitä arvostava perheyritys, jossa asioita tehdään ihmisläheisellä kyläkauppameiningillä. Uudet Toyotat, vaihtoautot ja huoltokorjaamo löytyvät Raision lisäksi Forssasta ja Loimaalta.

" />

"Meillä on kynnys matalalla"

Varsinais-Suomen Auto-Center on perinteitä arvostava perheyritys, jossa asioita tehdään ihmisläheisellä kyläkauppameiningillä. Uudet Toyotat, vaihtoautot ja huoltokorjaamo löytyvät Raision lisäksi Forssasta ja Loimaalta.

Varsinais-Suomen Auto-Center on perheyritys, joka tunnetaan pitkistä perinteistään. Alli ja Viljo Ala-Nissilän vuonna 1952 perustamasta Metsämaan Talouskaupasta alkunsa saanut yritystoiminta on vuosien saatossa laajentunut merkittäväksi autokaupan tekijäksi Varsinais-Suomessa. Yrittäjähenkisyys periytyi vahvana kaikille seitsemälle Ala-Nissilän sisarukselle, jotka ovat kehittäneet perheen yrityksiä eteenpäin. 

 

Kuva. "Uusien Toyota-autojen lisäksi Auto-Centeristä löytyy vaihtoautoja joka tarpeeseen hintahaarukassa 500- 50 000 euroa", muistuttaa Tiitus Unhola.

Varsinais-Suomen Auto-Center perustettiin 1987. Nykyisin yritykseen kuuluu jo kolme täydenpalvelun Toyota-autotaloa. Raision, Forssan ja Loimaan Auto-Centereiden lisäksi myös Turussa toimiva Vaihtoauto-Center on osa perheyritystä.

”Perinteiden ansiosta meillä on täällä Auto-Centerissä sellainen helposti lähestyttävä kyläkauppameininki tallella. Asiakkaat tuntevat meidät vuosien takaa, ja täällä on tehty autokauppoja jo monessa polvessa. Nuori opiskelija saattaa ostaa meiltä ensin halvan käytetyn auton ja palata myöhemmin perheen perustettuaan isompaa autoa katselemaan. Meiltä löytyy ratkaisu kaikenlaisiin elämäntilanteisiin, valittavana on vaihtoautoja kaikista hintaluokista sekä täysi arsenaali uusia Toyota-malleja”, kertoo myyntijohtaja Tiitus Unhola Raision Auto-Centeristä. Turun alueella Auto-Center on Toyotallaan markkinajohtaja uusien autojen myynnissä.

Merkkihuoltoa ja vauriokorjausta

Raision Auto-Centerissä panostetaan kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun. Siksi Toyota-merkkihuollossa pidetään kunnia-asiana, että isompien huoltojen, korjausten ja korikorjausten lisäksi pikahuollossa on aina ovi auki polttimonvaihtoa, vikakoodinlukua, nelipyöräsuuntausta, renkaanvaihtoa tai muita pientä työtä varten. ”Meillä on pikahuollossa neljä ammattilaista, joiden pakeille voi tulla aikaa varaamatta”, vihjaa jälkimarkkinointijohtaja Jarmo Lahti. Pääasiassa enintään tunnin kestäviä töitä tekevässä pikahuollossa on ahkerassa käytössä neljä korjaamonosturia. Lahti esittelee kolmea ilmastointihuoltolaitetta ja muistuttaa: ”Nyt olisi muuten hyvä aika huollattaa auton ilmastointilaite, koska sesonki ei ole vielä alkanut.”

Isompiin huoltoihin voi ajan varata myös verkossa. Yli kuusi vuotta vanhoille Toyotille räätälöidyssä Aktiivi Huollossa auto huolletaan aidoilla Toyota-tehdasosilla ja valmistajan huolto-ohjelman mukaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kuva. Vuonna 1987 perustettu Auto-Center on palvellut kuluttajia ja yrityksiä autoasioissa Raisiossa jo vuodesta 1989.

Toyota Auto-Center, Raisio 
Allastie 2, 21200 Raisio
Puhelin: 0207 810 700
Sähköpostit: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: toyotaautocenter.fi
Automyynti: ma-pe 09.00-18.00, la 10.00-14.00 
Huolto: ma-pe 07.30-17.00

 

 

 

 

 


Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

Lisää aiheita »

Aallon Auto