Uusi keraaminen auton kestopinnoite ja vahaamisen voi unohtaa vuosiksi, takuulla

Kuva: Lähes 200 000 km ajettu E-sarjan Mercedes-Benz kiiltää kestopinnoituksen ansiosta kuin uutena vaikka takana on jo yli 100 pesua kestopinnoituksen jälkeen. Kestopinnoituksen myötä auton maalipinta helmeilee, eli hylkii vettä ja likaa vuosien ajan helpottaen autonhoitoa.

Suomen suurin kestopinnoituksiin erikoistunut Finikor -ketju on lanseerannut kevään sesonkiin autonhoidon mullistavan Finikor Brilliant Plus+ kestopinnoituksen. Uusinta keraamista sukupolvea edustava kestopinnoite helpottaa auton hoitoa, saa maalipinnan hylkimään vettä ja likaa, antaa autolle upean ja kiiltävän pinnan sekä saa sen loistamaan uudenveroisena pitkään.

Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. Pinnoite perustuu viimeisimpää keraamiseen sukupolveen ja sisältää markkinoiden suurimman konsentraatiopitoisuuden, jonka takia se antaa parhaan mahdollisen suojan. Kestopinnoitukselle myönnetään 3 vuoden takuu auton iästä riippumatta.

”Uusi kestopinnoite on saanut aivan loistavan vastaanoton ja se on ylitttänyt villeimmätkin odotuksemme. Sen lisäksi, että kestopinnoituksia on tehty jo satoja näin pienellä aikavälillä, olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta” totetaa tyytyväisenä Finikorin toimitusjohtaja Teemu Suovesi. 

Huoletonta autonhoitoa hakeva voi valita autolleen kestopinnoituksen, joka kestää kaikkia pesuaineita ja tekee autonhoidosta helppoa useiksi vuosiksi.

Lisätietoja kestopinnoituksesta löytyy osoitteesta: www.finikor.fi/kestopinnoitus

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto