liuotinaine, vaha ja shampoo ovat yhdessä. Kun shampoo sisältää aitoa Carnaubavahaa, maalipintaa ei tarvitse suojata pesun jälkeen, kuten liuotinpesuaineiden kanssa yleensä. Tehokas puhdistus ja suojaus hoituu kätevästi yhdellä käsittelyllä.

Huomioi talvipesussa, että auto tulee kuivata huolellisesti pesun jälkeen ja käsittele aina auton tiivisteet pesun jälkeen kuminhoitoaineella.

Kuva: Sonax 

" />

Vaikea talvilika jämähtää helposti kiinni auton maalipintaan

Vaikea talvilika kuten tiesuola ja piki, pinttyvät talvella jämäkästi kiinni auton maalipintaan. Maalipinnalle jämähtänyt suola ja muu lika vaurioittaa pahimmillaan maalipintaa, ja siksi auton pesu kannattaa ehdottomasti muistaa myös talviaikaan. Syksyllä tehty huolellinen maalipinnan suojaus vahalla tai pinnoitteella palkitsee talvella autoa pestessä, sillä lika irtoaa huomattavasti helpommin suojatulta maalipinnalta.

Vaikea talvilika vaatii yleensä tehokkaan liuotinpesuaineen joka irrottaa pinttyneenkin lian. Jos autoa pestään säännöllisesti, on hyvä valinta tuote, jossa liuotinaine, vaha ja shampoo ovat yhdessä. Kun shampoo sisältää aitoa Carnaubavahaa, maalipintaa ei tarvitse suojata pesun jälkeen, kuten liuotinpesuaineiden kanssa yleensä. Tehokas puhdistus ja suojaus hoituu kätevästi yhdellä käsittelyllä.

Huomioi talvipesussa, että auto tulee kuivata huolellisesti pesun jälkeen ja käsittele aina auton tiivisteet pesun jälkeen kuminhoitoaineella.

Kuva: Sonax 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto