Time -lehti valitsi uuden rengasmallin yhdeksi vuoden parhaista keksinnöistä - toimivat kuin pallot auton alla

Goodyear Tire & Rubber Companyn Eagle-360 -konseptirengas on nimetty yhdeksi Time-lehden vuoden 2016 parhaista keksinnöistä.

Time -lehden teknologiatoimittajat listaavat joka vuosi vuoden "parhaat keksinnöt, jotka tekevät maailmasta paremman, älykkäämmän ja joissain tapauksissa hieman hauskemman". Tämän vuoden listalla on 25 keksintöä, joiden joukossa Goodyearin Eagle-360 -konseptirenkaan lisäksi ovat virtuaalitodellisuuslasit, itsestään nauhansa sitovat kengät, Teslan ja SolarCityn aurinkokattoyhteistyö ja Chevy Bolt -sähköauto.

"Renkailla tulee olemaan entistä tärkeämpi rooli ensisijaisena yhteytenä tiehen, kun kuljettajan vuorovaikutusta ja tehtäviä vähennetään tasaisesti itsestään ajavissa autoissa," sanoi Goodyearin tekninen johtaja Joe Zekoski. "Goodyearin konseptirenkaalla on tulevaisuudessa kaksoisrooli luovana alustana, joka rikkoo perinteisen ajattelun rajoja ja seuraavan sukupolven teknologioiden testialustana."

Goodyear Eagle-360 on pallon muotoinen konseptirengas, joka tarjoaisi itsestään ajaville autoille turvallisuutta parantavaa äärimmäistä ohjattavuutta, liitettävyyttä ja biojäljittelyä. Konseptirenkaan tekniikan tarkempi kuvaus alla olevalla videolla

"Vaikka Eagle-360 on tulevaisuuden konsepti, se edustaa Goodyearin innovaatiostrategian sekä älykkään ja turvallisen autoilun visiomme keskeistä näkökohtaa."

Time-lehden vuoden 2016 parhaiden keksintöjen koko luettelo on saatavilla osoitteessa http://time.com/4572079/best-inventions-2016/

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto