Kilpailuta autohankinnat veloituksetta

Oletko hankkimassa leasing-autoa yksityiseen- tai yrityskäyttöön. Vapauta aikasi johonkin muuhun ja anna meidän kilpailuttaa autosi hankinta ILMAISEKSI.

Template for News

Oletko vastikään ostanut verkkokaupasta jotain itsellesi, kotiin tai jopa yritykselle? Vertailitko hintoja suoraan liikkeissä asioimalla ja tarjouksia pyytämällä. Selailitko markkinoilla olevia verkkokauppoja ja mietit, että mistä löydät kilpailukykyisemmän hinnan.

Väitän, että käytit jotakin hintavertailua tarjoavaa palvelua/sivustoa.

  • Muistathan että jokaisessa verkkokaupassa taustalla on ansaita-ajatus, vaikka miten suurilta ja houkuttelevilta tarjoukset vaikuttavat.
  • Miten voit olla varma ostaessasi uutta autoa yksittäisestä verkkokaupasta tai liikkeestä siitä, että tarjottu hinta on varmasti kilpailukykyinen?

Kauttamme tehdessäsi kilpailutuksen voit luottaa, että tarjousotannassa lähestytään autokauppiaita aina Helsingistä Inariin asti. Onko sinulla aikaa ja resursseja kaivaa internetin syövereistä jokainen ostokohteena olevan auton jälleenmyyjää? Me olemme tämän homman tehneet perin pohjin ja tarjoamme sinulle laajaa tarjousotantaa vieläpä ILMAISEKSI.

Digitalisaation vaikutukset näkyvät jo ympärillä, vaikket niitä välttämättä ajatuksissa huomaa

Oletko huomannut ympärilläsi muutoksen, jossa lähes jokaiselle hankinnan kohteelle on luotu oma kilpailutussivusto, aina sähkösopimuksien kilpailuttamisesta lainarahan kilpailuttamiseen. Onko hintavertailu ja kilpailuttaminen sinulle jo arkipäivää? Miksi tekisit poikkeuksen autohankintojen osalta?

Nykyaikana organisaatioissa tekemistä riittää, ja näennäisesti läpinäkyvät kustannukset ja helposti ostettavaksi luodut palvelutuotteet kiinnostavat kiireisiä henkilöitä ja kuormitettuja organisaatioita. Tuote tai palvelu ostetaan sieltä, mistä se helpoiten saadaan. Pienistä muutaman henkilön yrityksistä suuriin konserneihin ei ole resursseja, aikaa tai osaamista hoitaa hankintoja niiden kustannussäästöpotentiaalin mukaisella osaamisella/resursseilla.

Helpoksi ostamisen kohteeksi tuotteistetut palvelut houkuttelevat helppoon ja vähän aikaa vievään ostopäätökseen. Helppo ja vaivaton ulkoistettu asiakuuden hallinnointimalli ja näennäisesti läpinäkyvät kustannukset ovat kiireiselle päätöksentekijälle helposti läpimenevät argumentit.

  • Ovatko tehdyt hankintapäätökset organisaation edun mukaisia?
  • Ovatko tarjouksessa, verkkokaupassa esitetyt hinnat varmasti kilpailukykyisiä?

Varmista avullamme, että maksat markkinoiden parhaan ostohinnan

Vaikka nykyisellä palvelumallilla toiminnan kustannukset ovat kirjanpidollisesti läpinäkyviä niin voitko kuitenkaan olla varma, että maksat palvelusta "kohtuullista" hintaa vertaamatta hintoja?

Vertaa hintoja kilpailuttamalla markkinoiden tarjontaan palvelun avulla. Autohankinnat.fi -palvelun avulla vertaat maanlaajuisesti markkinahintoja täysin ILMAISEKSI. Kilpailutuksen lopputuloksen jälkeen voit rauhassa tarkastella saamia tarjouksia täysin veloituksetta ja velvoitteitta.

Tiedämme, että palvelumallin avulla löydämme markkinoiden kilpailukykyisimmät osto- ja leasinghinnat. Tyytyväiset asiakkaat ja anonyymina säilyvät tarjoajat varmistavat toiminnan jatkumon.

Jos ette vielä ole käyttänyt palveluamme niin tehkää se seuraavan kerran, kun yritysautojen hankinta on ajankohtainen.

Miksi et vertaisi hintoja?

Täytä tiedot autokalustostanne verkkosivuillemme. www.autohankinnat.fi ja olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä. Lähestymme teitä päivän markkinahinnoilla.

Lähetä tarjouspyyntö veloituksetta JO TÄNÄÄN

Terveisin

Tenderit tiimi


Miten ajan taloudellisesti? Mitä taloudellisessa a...
Kuinka hankin itselleni uuden auton? Miten teen on...

Related Posts