Kanssa-autoilija

Uutisia, huhuja sekä tositarinoita autoilun ja autojen maailmasta.

Perusta oma blogisi, näin helppoa se on

b2ap3_thumbnail_Blogi_etusivu_885x300.jpgAloita nyt pitämään omaa blogiasi automerkit.fi sivustolla. Saatat jo pitää omaa blogiasi muualla tai olet halunnut aloittaa pitämään autoilu-aiheista blogia. Automerkit.fi tarjoaa ilmaiseksi käyttöösi julkaisualustan, jonka avulla voit helposti ylläpitää omaa blogiasi tai julkaista myös muualla kirjoittamasi blogin myös automerkit.fi sivustolla.

1. Rekisteröidy / kirjaudu sisään palveluun

Aloita blogin pitäminen rekisteröitymällä sivulla http://www.automerkit.fi/blogit  Työkalupalkin oikeasta yläkulmasta näet Kirjaudu linkin (aktivoituu siniseksi siirtäessäsi hiiren se päälle).

1.-Kirjaudu.jpg

Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi ja/tai kirjauduttuasi palveluun ylämenuun tulee sisäänkirjautuneille käyttäjille lisään uusia menuvalikoita. Valitse Kirjoita aloittaaksesi uusi kirjoitus.

b2ap3_thumbnail_2-kirjoita.jpg

Valittuasi Kirjoita saat eteesi hallintapaneelin, jossa hallitseet blogi-kirjoitustasi.  Blogi-kirjoitus tallennetaan automaattisesti luonnokseksi ja voit koska tahansa palata kirjoitukseen ennen sen julkaisemissta.

3.Hallinta.jpg

Voit myös tarkastella kirjoitustasi ennen sen julkaisemista painamalla hallintapaneelin vasemman yläkulmassa olevasta etsikatselu ikonista. Esikatselu avaa pop-up ikkunan, jossa blogi-kirjoitus näytetään saman näköisenä kuin se tulisi olemaan valmiilla sivuilla. Mikäli esikatselu ikkuna ei avaudu tarkista ettei verkkoselaimesi estä sivun avautumista (esim. Chrome selaimessa osoiterivin vasemmassa kulmassa on estoilmoitus).

2. Kuvien lisääminen

Voit lisätä kuvia tai hallinoida lisäämiäsi kuvia kohdassa median lataus (omalta koneelta) tai median valinta (media työkalu). Kaikki valitsemasi kuvat lisätään samaan kansioon.

b2ap3_thumbnail_4.median_valinta.jpg

Median Valinta kohdasta pääset katsomaan / valitsemaan ladattuja kuvia. 

b2ap3_thumbnail_6.Median_selaus.jpg

Voit muokata kuvan ominaisuuksia, kokoa ja lisätä kuvatekstin valitsemalla Muokkaa kohdasta. 

b2ap3_thumbnail_7.median_muokaus.jpg

3. Julkaisuasetukset

Voit määritellä kirjoitukesi julkaisuasetuket, kuten kommentoinnin, julkaisuasetukset, jne. ennen kirjoituksen julkaisua.b2ap3_thumbnail_8.asetukset.jpg

4. Julkaise Blogi

Voit julkaista blogi-kirjoituksen painamalla kirjoituksen yläkulmasta Julkaise-painiketta 

b2ap3_thumbnail_10.julkaise.jpg

 5. Valmis

 Blogisi on julkaistu.

 

Koeajossa autojen auto eli Opel MOKKA 5-ov Cosmo 1...
Vapauden hinta.