Autojen korjausta, varaosamyyntiä ja katsastusta

Yleisö odottaa verkossa. Perusta oma blogisi autojen ja autoilun ympärille.

Katsastustoiminta autokorjaamon yhteydessä

Nyt meillä on katsastettu autoja pian viisi kuukautta ja kokemusta alkaa kertyä. Keväällä kun toimintaa suunniteltiin luulin, että Internetissä toimiva ajanvaraus on tosi tärkeä. Käytäntö on osoittanut, että suurin osa asiakkaista tulee ilman ajanvarausta. Homma on kuitenkin toiminut mukavasti näinkin. Jonot eivät ole muodostuneet pitkiksi ja jos joku ei ole jaksanut odottaa, on paikan päällä tehty varaus sopivaan ajankohtaan.

Ensimmäinen autokorjaamolla katsastettu auto.
Korjaamollamme emme ole tehneet katsastustarkastuksia heinäkuun alun jälkeen. Joku asiakas on sellaista pyytänyt, mutta on ymmärtänyt, ettei samasta työstä kannata maksaa kahta kertaa. Teemme autolle ensin katsastuksen ja sen jälkeen asiakkaan kanssa neuvotellaan jatkosta. Näin toimimme siis sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka alunperin ovat tilanneet sekä katsastuksen, että korjauksen tai määräaiaikaishuollon. Kun auto on katsastettu, siirrämme katsastuksen tarkastuskortilta mahdolliset jälkitarkastus- ja/tai korjauskehoituskohteet korjaamojärjestelmämme työmääräimelle. Asiakkaan kanssa sovitaan kustannusarviosta ja aikataulusta. Helpottaa sekä asiakkaan, että korjaamon rutiineita.

Hinnoittelusta voisi tässä sen verran todeta, että jos korjaamme auton, emme veloita jälkitarkastusmaksua. Jos autoon tehdään huolto-ohjelman mukainen määräaikaishuolto ja katsastus, emme veloita ns. päästömittauksia eli katsastus maksaa vain 39 €.


Lexus NX 300h Hybrid: ihana ajaa, tylsä katsoa
Koeajossa autojen auto eli Opel MOKKA 5-ov Cosmo 1...