Kanssa-autoilija

Uutisia, huhuja sekä tositarinoita autoilun ja autojen maailmasta.
Autot ovat kiinnostaneet aina ja työkseni pääsen seuraamaan myös autojen sekä autoalan kehitystä erittäin läheltä. Automedioiden parissa olen työskennellyt vuodesta 2008, jolloin perustin Automerkit.fi sivuston.

Perusta oma blogisi, näin helppoa se on

b2ap3_thumbnail_Blogi_etusivu_885x300.jpgAloita nyt pitämään omaa blogiasi automerkit.fi sivustolla. Saatat jo pitää omaa blogiasi muualla tai olet halunnut aloittaa...
Tags:
Jatka lukemista
13394 Hits
0 kommenttia

Autoviikonloppu houkutteli uusilla keinoilla

b2ap3_thumbnail_Jukkapoika2.jpg

Autokaupan piirissä on otettu käyttöön uusia keinoja, joilla asiakkaat saadaan kiinnostumaan viikonloppunäyttelyistä. Mainion esimerkin tarjosi viime Autouutiset-lehdessä tilaisuuttaan mainostanut Nissan-liike, jonka viikonloppunäyttelyn vetonaulaksi oli saatu Vain Elämää tv-sarjasta koko kansan tietoisuuteen noussut Jukka Poika.

Jatka lukemista
10585 Hits
0 kommenttia

Toisen autoni, Datsun 100A:n tarina

b2ap3_thumbnail_Scan10002_01.JPG

Toiset kutsuivat sitä mansikaksi, mutta itselleni se oli aina papan vanha Datsun 100A. Autolla oli ikää lähes 25 vuotta, kun sain sen ja hetkeä myöhemmin se oli jo lunastettu vakuutusyhtiön toimesta. Auton tarina herättää itselläni aina voimakkaita tunteita, joihin liittyy paljon muistoja, vaikka ehdin itse autolla ajaa vain muutaman kuukauden.

Jatka lukemista
10557 Hits
0 kommenttia