Mercedes-Benzin X-sarjan pick-up tähyää premium tason lava-autojen kuninkaaksi

Mercedes-Benz on ensimmäinen premium-luokan autonvalmistaja, joka esittelee oman mallinsa ”tonniluokan” keskikokoisten pickupien luokassa. Autoluokan kysyntä on tasaisessa kasvussa, ja entistä useampi pickupeista ostetaan yksityiskäyttöön harrastus- ja lifestyle-ajoneuvoksi perinteisen ”työhevosena” käytetyn lava-auton sijaan.

Uusi X-sarja täyttää samalla Mercedes-Benz automallistossa yhden viimeisimmistä aukoista.

Kolme malliversiota

Saatavana on kolme eri malliversiota käyttötarpeesta riippuen: perusmalli X-Class Pure kovaan työkäyttöön, auton muotoilua ja mukavuutta korostava X-Class Progressive sekä X-Class Power, joka istuu yhtä helposti kaupunkiympäristöön kuin harrastuskäytössä kivisille metsäpoluillekin.

Uuden X-sarjan pituus on 5340 mm, leveys 1920 mm ja korkeus 1819 mm. Lavan pituus on 1587 mm ja maksimikuorman 1042 kg.

Matkustamo

87ad0e70fbb410bd org

X-sarjan matkustamo tarjoaa laatua ja mukavuutta. Kojelaudan vapaasti seisova monitoiminäyttö on tuttu V-sarjasta. Vakiovarusteisiin kuuluu 3-puolainen ja 12-näppäiminen monitoimiohjauspyörä, jonka korkeus on säädettävissä.

Moottorit

X-sarjan voimanlähteiksi on lanseerausvaiheessa tarjolla kaksi nelisylinteristä diesel-vaihtoehtoa. Molemmat ovat saatavana sekä takavetoisina malleina että varustettuna kytkettävällä nelivedolla

X-sarja esitellään Euroopassa marraskuussa 2017. Mercedes-Benzin uusi X-sarja valmistetaan yhteistyössä Renault-Nissanin kanssa ja Eurooppaan myytävät autot valmistetaan Nissanin tehtaalla Barcelonassa. Uuden X-sarjan Suomen hinnastot julkaistaan myöhemmin.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

Lisää aiheita »

Aallon Auto