Tulossa: täysin uusi Hyundai KONA on kompaktin kokoinen katumaasturi

 

Täysin uusi Hyundai KONA on kompakti SUV, joka on täynnä huipputeknologiaa ja uutuus ilmentää Hyundain muista uusimmista malleista tuttua muotoilukieltä omalla, ainutlaatuisella tavallaan.

Täysin uuden KONAn terävät ja virtaviivaiset linjat korostavat korin voimakkaita muotoja. Leveä yleisilme ja kaksoisajovalot vahvistavat uutuusmallin antamaa itsevarmaa vaikutelmaa entisestään. KONAssa on myös Hyundain uusille malleille tunnusomainen Cascading Grille ‑etusäleikkö.

Modernin muotoilunsa ohella täysin uusi KONA tarjoaa runsaasti uusinta huipputeknologiaa, joka takaa mukavan ja turvallisen ajoelämyksen. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Hyundain malleissa ensimmäistä kertaa nähtävä HUD-näyttö, joka näyttää tärkeimmät ajotiedot kuljettajalle heijastettuina. Uusi näyttö tarjoaa tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään. Kahdeksan tuuman lasiin projisoitu kuva on luokkansa kirkkain 10 000 kandelan voimakkuudella. Kirkkaus takaa tietojen näkyvyyden myös päivänvalossa tukien samalla turvallista ajamista.

Täysin uudesta Hyundai KONAsta on luvassa lisätietoja lähitulevaisuudessa. Virallinen julkistus on vuorossa kesän 2017 aikana.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto