Uuteen Porsche Panameraan alkuperäisvarusteeksi Ultra High Performance -rengas Goodyearilta

Goodyearin uusi Ultra High Performance -rengas Eagle F1 Asymmetric 3 on hyväksytty alkuperäisvarusteeksi uuteen Porsche Panameraan. Rengaskoot ovat peräti 265/45ZR19 (105Y) XL edessä ja 295/40ZR19 (108Y) XL takana.

Tämä tehokkaiden sedanien ja urheiluautojen kuljettajien tarpeisiin kehitetty rengas on hyväksytty alkuperäisvarusteeksi yhdistelmäsarjana, johon kuuluvat 265/45ZR19 (105Y) XL -kokoinen eturengas ja 295/40ZR19 (108Y) XL -kokoinen takarengas.

Panamera on tinkimättömästi jokapäiväiseen käyttöön kehitetty nelipaikkainen urheiluauto, jota ei siluettinsa ja suorituskykylukemiensa puolesta voi erehtyä luulemaan miksikään muuksi merkiksi kuin Porscheksi.

Vastauksena Porschen vaatimuksiin Goodyear kehitti renkaan painottaen äärimmäistä käsiteltävyyttä ja pientä vierintävastusta. Renkaat saavat N0-merkinnän, joka osoittaa niiden saaneen Porschen hyväksynnän alkuperäisvarusteeksi sen autoihin.

Tärkeä ominaisuus Eagle F1 Asymmetric 3 -renkaassa on uusi pitoa tehostava seos, joka takaa paremman jarrutuspidon ja käsiteltävyyden sekä kuivilla että märillä teillä. Uusi vahvistettu rakenneteknologia parantaa ohjauskäsiteltävyyttä ja kestävyyttä, sillä sen ansiosta rakenne on vahvempi ja kevyempi. Se parantaa myös käsittelyä, kaarreajosuorituskykyä, pinnan kulumisominaisuuksia ja polttoainetehokkuutta.

Goodyearin EMEA-alueen OE-kuluttajarengasyksikön johtaja Nick Harley sanoi: ”Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että jälleen kerran Porschen kaltainen arvostettu autonvalmistaja on valinnut meidät varustamaan uuden jännittävän automallinsa. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 -renkaan huipputeknologiat tekevät siitä täydellisesti Porsche Panameraan sopivan renkaan, jonka ansiosta kuljettajat voivat nauttia urheilullisesta ajosta, sillä se takaa erinomaisen käsittelyn kaikissa olosuhteissa.”

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto