Apua autonostoon, -myyntiin tai -vaihtoon

"Ammattilaisen apu helpotti stressiä autonvaihdossa. Oli helpotus, kun neuvotteluissa oli mukana autot tunteva ammattilainen", toteaa uuden Skoda Superbin onnellinen omistaja Karri Kauppi.

Autonostoapu on uusi palvelu, joka auttaa kuluttajaa tekemään järkevät ja edulliset autokaupat.

Autonvaihto voi olla stressaava projekti. Olipa kyse sitten tuliterästä tai käytetystä autosta, vaativat vanhan auton myynti ja uuden osto asiantuntemusta sekä hyviä hermoja.

Klaukkalalainen yrittäjä Kimmo Puukko auttaa työkseen kuluttajia auton ostamisessa tai myynnissä. Usein toimeksiantajalla ei ole aikaa paneutua autokauppojen hoitamiseen tai sitten oma asiantuntemus ei kertakaikkiaan riitä. Asiakas saattaa olla hyvä koodaamaan, johtamaan yritystä tai pyörittämään perheen arkea, mutta autokaupoissa juokseminen tuntuu vieraalta ajatukselta. 

1

Kimmo Puukko on tottunut asioimaan autoliikkeissä. Uuden (myös leasing) tai vaihtoauton hankinnassa Autonostoapu voi hoitaa parhaiden vaihtoehtojen etsinnän.

Kimmon hiljattain käynnistämä Autonostoapu on hoitanut jo viitisenkymmentä toimeksiantoa. ”Saamastani asiakaspalautteesta 100% on ollut positiivista”, Kimmo kertoo tyytyväisenä. Nuori perheenisä päätyi perustamaan Autonostoavun ystäviensä kannustamana. Pienestä pitäen autoja ja moottoripyöriä harrastanut Kimmo on aina ollut tuttavapiirissään se, jolle soitetaan ja kysytään neuvoja ajoneuvohankinnoissa. 

”Aluksi autoin kavereitani myymään vanhan auton tai ostamaan uuden. Kerran sitten ystäväni kysyi onnistuneen autokaupan jälkeen, että miksi et tee tästä ammattia itsellesi. Siitä tämä työ sitten lähti - itse en olisi tullut edes ajatelleeksi, että tätä voi työkseen tehdä.”

Käytetty tai uusi auto

Autonostoapu auttaa löytämään hyvän käytetyn tai ostamaan vaikka uuden ja kalliin laatuauton. Toimeksiannossa Kimmo kartoittaa asiakkaan toiveet ja tarpeet, etsii sopivat vaihtoehdot ja tekee käytetylle autolle tarvittavat tekniset tarkastukset. Vanhan auton myynnissä Kimmo tarkastaa auton, fiksaa sen myyntikuntoon, valokuvaa ja laatii ammattimaiset myynti-ilmoitukset. 

Entisenä taloushallinnon ammattilaisena Kimmo osaa autoa ostettaessa tinkiä hinnasta viimeisetkin sentit ja määritellä myytävän tai vaihdossa annettavan auton arvon kohdalleen. 

”Myyntitoimeksiannoissa antamieni hinta-arvioiden ja toteutuneiden myyntihintojen välinen ero on ollut tähän mennessä vain 2%. Ostotoimeksiannoissa ennätykseni on vajaan kymppitonnin tinkiminen uuden ja kalliin BMW:n hinnasta”, Kimmo luettelee. 

Autonostoavun provisio on 4-8% toteutuneesta kauppahinnasta. Edullisimmillaan vaikkapa viiden tonnin käytetty auto voi löytyä noin 400 euron palkkiolla.

100% asiakastyytyväisyys

Parin toimintavuotensa aikana Kimmo on huomannut, että Autonostoavulle on ollut selkeästi tarvetta. Auto on kallis investointi, eikä autokuumeen tai kiireen kannata antaa vaikuttaa ostopäätökseen. ”Usein asiakkaani on kuitenkin jo ennakkoon innostunut jostakin autoyksilöstä. Minä olen sitten se jäät hatussa –tyyppi, joka vielä vertaa eri vaihtoehtoja ja tarkastaa auton teknisesti, jos se ei ole enää uusi.”

Autonostoavun asiakas, helsinkiläinen juristi Stefan kertoo onnistuneista autokaupoistaan: ”Ilman Kimmon asiantuntemusta olisimme päätyneet huonokuntoisempaan vaihtoehtoon, jonka olimme jo valmiita ostamaan. Kimmo esitteli meille vielä muita vaihtoehtoja ja päädyimme ostamaan niistä Volvo S60 dieselin. Kimmo sai tingittyä hinnasta ja junaili onnistuneet kaupat. Vanha Toyotammekin meni vaihdossa hyvään hintaan. Teen itse pitkiä työpäiviä, eikä minulla olisi ollut autokauppojen miettimiseen tarpeeksi aikaa tai asiantuntemusta. Kaupan päälle saimme Kimmolta vielä hyviä neuvoja auton hoitoon ja renkaiden hankintaan.”

Audi S5 tarkastus

Autonostoapu tarkastaa, että käytetty auto on teknisesti kunnossa. Tämän pääkaupunkiseudulla myynnissä olleen Audi S5:n osti Oulussa asuva Autonostoavun asiakas, IT-alan ammattilainen Janne-Pekka Marttila. 

Tyytyväinen on myös Vantaalla asuva Ylermi Lappeteläinen, 76, joka halusi luopua hyvin palvelleesta Skodastaan. 

”Autonostoavun Kimmo pesi ja fiksasi autoni Tip Top -kuntoon sekä teki myynti-ilmoituksen, jollaiseen en olisi itse pystynyt. Palvelu oli asiallista ja kaikki tehtiin niin kuin sovittiin. Mielestäni tällaiselle palvelulle on ollut tarve. Voin suositella Kimmoa”, kertoo Lappeteläinen.

Vastaavia kokemuksia löytyy Autonostoavun verkkosivuilta lisää. Parhaaksi palautteekseen Kimmo mainitsee erään Lexuksen ostaneen asiakkaan lausahduksen: ”Jos joku epäilee, voiko palveluusi luottaa, pyydä soittamaan minulle.” 

Luottamusta ja puolueettomuutta Autonostoavun nuori yrittäjä pitääkin tärkeimpinä valtteinaan. 

”En toimi autoliikkeiden kanssa yhteistyössä, olen sataprosenttisesti riippumaton”, Kimmo summaa.

 

Ostoapua

Uuden tai käytetyn auton ostotoimeksianto voi sisältää:

. Asiakkaan autotoiveiden, -tarpeiden ja budjetin 

  kartoitus

. Sopivien vaihtoehtojen etsintä, tarkempi 

  tutustuminen ja vertailu

. Valittujen vaihtoehtojen esittely asiakkaalle

. Valitun auton hinta- ja varusteluneuvottelut

. Avustus kaupan solmimisessa

Provisio peritään vain toteutuneista kaupoista

 

Myyntiapua

Myyntitoimeksiantoon voi sisältyä myynti-ilmoituksen teko ja auton kuvaus, sekä käsin tehty myyntiehostus sisältäen pesun, vahauksen (tarvittaessa koneellisen kiillotuksen) ja siivouksen. Käytännössä auto laitetaan siis samanlaiseen myyntikuntoon kuin autoliikkeessä. Asiakkaan kanssa sovitaan hintahaarukka ja toivottu aikataulu. Sopimuksen mukaan myyjä voi osallistua myyntineuvotteluihin tai antaa Autonostoavun hoitaa myynnin aina allekirjoituksiin asti.

Alustavan hinta-arvion Autonostoavusta saa ilmaiseksi.

 

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto