Dacia Lodgy uudistuu ja mallisarja kasvaa Stepwaylla

 

Ulkoiset muutokset ovat vähäisyydestään huolimatta piristäviä. Edessä jäähdyttimen säleikköön on lisätty kromilista ja takana vastaava on rekisterikilven yläpuolella. Kattokiskot ovat nyt kaksiväriset niin, että päädyt ovat mustat ja keskiosa harmaata metallia.

Avantgardistisen Lodgyn sisustukseen on tehty paljon enemmän muutoksia. Kokonaisuus on rauhallisemman näköinen, kun kojelauta ja ovipaneelit ovat nyt yksiväriset. Ohjauspyörä on muutettu muiden Dacia-mallien tapaan nelipuolaiseksi ja tuuletussuuttimet ovat niin ikään vaihdettu uusiin. Sisustuksen muutokset viimeistellään uudella verhoilulla ja etuistuimien selkänojien lentokonepöydillä toisella istuinrivillä matkaavien iloksi.

Täysin uutena mallina tulee myyntiin Lodgy Stepway, joka noudattaa kattavalla varustelullaan ja jämerällä tyylillään Logan MCV Stepwayn esimerkkiä. Autossa on tuumaa muita malleja suuremmat 16-tuumaiset Flexwheel muotovanteet, mutta maavara on Loganista poiketen ennallaan.

Puskureihin on muotoiltu pohjapanssarit ja niin pyöräaukkoja kuin kynnyksiä suojataa mustilla listoilla. Pieniä, pirteitä yksityiskohtia korissa ovat Logan MCV Stepwayn tapaan mustat B- ja C-pilarit ja tummanharmaat ulkopeilien kuoret.

8c4a676e32f69b5d org
Sisältä uuden Lodgy Stepwayn erottaa sisarmalleistaan verhoilun ja paremman varustelun avulla. Vakiovarusteisiin kuuluvat Stepwayssa peruutustutka ja MediaNav eli navigaattorin sisältävä tietoviihdejärjestelmä 7-tuumaisella kosketusnäytöllä.

Dacia Lodgy tarjoaa entistäkin enemmän vastinetta rahalle, sillä parannuksista huolimatta hinnat ovat ennallaan. Seitsemänpaikkainen Dacia Lodgy Laureate TCe 115 maksaa 17 399 euroa ja dCi 110 -moottorilla varustettuna hinta on 18 499 euroa. Uudet Dacia Lodgy Stepway TCe 115 ja dCi 110 maksavat 18 399 ja 19 499 euroa eli ne ovat vain tuhat euroa kalliimpia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Foorumi

Kysy autoista?

Alan asiantuntijat vastaavat

  • jani hahmo
  • zafira a 1.8
  • Opel zafira a 1,8 vm2000.Kun ajaa pidempää matkaa n.30km.satasen vauhtia niin auto pätkäsee...
  • Renkailija hahmo
  • Auton renkaan paikkaus
  • Auton renkaan kumista irronut kumin palasia jättäen koloja renkaaseen kaksi kappaletta. Pystyykö...

Lisää aiheita »

Aallon Auto