Automerkit.fi - Mikä meitä liikuttaa [980x120]

Automerkit.fi
Perjantai 19.12.2014, Helsinki [Vaihda]

Mainos: Keski-panoraama 980x120

Automerkit.fi - Mikä meitä liikuttaa [980x400]

Automerkit.fi on nyt myös vaihtoautokauppa. Tutustu tuhansiin vaihtoautoihin ja jätä oma ilmoituksesi!

News List 0-1

Suomalainen autojen tuotekehitys alkoi avoautoista 25 vuotta sitten

Kirjoitettu 17.04.2012 22:14 Automerkit.fi
Luokat: Muut uutiset  Muut uutiset 

Suomalainen autojen tuotekehitys alkoi avoautoista 25 vuotta sitten

Saab-Valmetin tuotekehityskeskus vihittiin käyttöönsä 25 vuotta sitten Uudessakaupungissa, kun autojen valmistukseen keskittynyt yritys alkoi laajentaa osaamistaan myös suunnittelussa.

Strategiaansa viime vuosina uudistanut Valmet Automotive panostaa edelleen suunnitteluun vielä merkittävästi aiempaa monipuolisemmin.

Tuotekehityskeskus on viitoittanut Valmet Automotiven kehitystä. Sen ensimmäisten tuotekehityskohteiden joukossa oli menestykseen kohonnut Saab 900 Cabriolet -avoauto. Auton kaksi ensimmäistä sukupolvea kehitettiin ja valmistettiin Uudessakaupungissa. Samalla avoautoista tuli yrityksen ydinosaamista. Porschelle Valmet Automotiven avoautokokemus oli keskeinen tekijä, kun se päätti Boxsterin lisätuotannon sijoituspaikasta. Lähes joka kolmas Uudessakaupungissa valmistettu auto on avoauto.

Tuotantomallien lisäksi Valmet Automotiven suunnittelupalvelut on luonut lähes 20 avoautokonseptia. Niistä useat on esitelty Geneven autonäyttelyssä, mutta osa on toimitettu julkisuudelta salassa eri autonvalmistaja-asiakkaille.  Kun loppuvuonna 2010 Valmet Automotiveen liitettiin entisen Karmannin avoautojen kattoliiketoimintayksiköt, yrityksen avoauto-osaaminen ja resurssit kasvoivat huomattavasti. Valmet Automotive tarjoaa nykyisin avoautojen, niiden sisustuksen ja kattoratkaisujen suunnittelupalveluja.

Sähköautot ovat suunnittelupalvelujen uusin vahvuusalue. Painotus näkyy esimerkiksi Geneven autonäyttelyssä, jossa Valmet Automotive on viime vuosina esitellyt nimenomaan sähköautojen konsepteja, 2010 Evan ja 2012 Dawnin. Parhaillaan Uudenkaupungin tuotekehityskeskuksessa on käynnissä valtakunnalliseen EVE-ohjelmaan liittyviä sähköautosuunnittelun teknologiaprojekteja.

Yrityksen keskeistä palvelutarjontaa ovat myös tuotantotekninen suunnittelu ja projektijohtaminen. Suunnittelupalvelujen laajentaminen ja kehittäminen ovat keskeinen osa Valmet Automotiven kasvustrategiaa. Asiakkaalle voidaan toimittaa kokonaisautoprojekteja suunnittelusta valmistukseen.

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

468x400 Jattiboxi - NR1

openx 468x200

UUSIMMAT UUTISET

UUSIMMAT UUTISET

10 uutista

PAIKALLISIA TARJOUKSIA

PAIKALLISIA TARJOUKSIA

Paikallisia tarjouksia 50 kilometrin säteellä sijainnistasi. Vaihda sijaintiasi tästä.
Haluaisitko yrityksesi tarjoukset tähän? STARTTI-paketti alkaen 27 € / kk. Sisältää ilmoituksen Palvelut-hakemistossa. Ota yhteyttä myyntiin.

News List 2

468x400 Jattiboxi - NR2

News List 3

News List 4

News List 5

Mainos 468x60

Kesäauton luvaton käyttöönotto kirpaisee - lisäveroa vähintään 1010 euroa

Julkaistu: 16.04.2012 19:11
Kesäauton luvaton käyttöönotto kirpaisee - lisäveroa vähintään 1010 euroa

Ilmojen lämmetessä liikenteestä talveksi poistettujen kesäautojen käyttöönotto on alkanut. Vaivattomimmin ja edullisimmin kesäauton otto liikenteeseen onnistuu Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin verkkopalvelussa.

Kaikesta Trafin tiedotuksesta huolimatta, viime vuonna liikennekäyttöönotoista vain alle 40 % tehtiin sähköisesti.

Netti-ilmoitus on tehty helpoksi ja edulliseksi

Suomalaiset kehittivät VW:n lava-autosta ambulanssin - Tavoitteena myös vienti

Julkaistu: 10.04.2012 00:13
Suomalaiset kehittivät VW:n lava-autosta ambulanssin - Tavoitteena myös vienti

VV-Auto Group Oy ja Oy Tamlans Ab esittelevät uuden ambulanssikonseptin, jossa Volkswagen Amarok on varusteltu vastaamaan sairaankuljetuksen vaatimuksiin.

Uudessa aluevaltauksessa Amarokin etuja ovat jatkuvatoiminen neliveto sekä henkilöautomainen ajettavuus vaativissakin olosuhteissa. Volkswagen Amarok Negea -ambulanssissa on monokokkirakenteinen moduulikori.

Uusi korikonsepti on...

Tanska voitti, mutta Suomi voitti Ruotsin

Julkaistu: 17.03.2012 09:23
Tanska voitti, mutta Suomi voitti Ruotsin

Maailman ensimmäinen Facebook-tykkäyksillä liikkuva autokisa, Nissan Rumble päättyi eilen illalla Tukholmaan.

Neljästä pohjoismaisesta joukkueesta voiton vei Tanska, jonka kapteenina toimi standup koomikko Uffe Holm, kartturi Nicolaj Jacobsen ja autona Nissan Juke. Uffe Holm valitsi 10 000 euron arvoisen palkinnon kohteeksi sairaita lapsia hoitavan KidsAidin.

“Olen todella...

Facebook-tosi-tv ohjelman käynnistyy - Suomalaisille käy kuin Suomi-Ruotsi maaottelussa

Julkaistu: 12.03.2012 09:49
Facebook-tosi-tv ohjelman käynnistyy - Suomalaisille käy kuin Suomi-Ruotsi maaottelussa

Maailman ensimmäinen vain Facebookissa esitettävä tosi-tv-show ja autokilpailu Nissan Rumble käynnistyi Kööpenhaminassa.

Neljä pohjoismaista tiimiä kilpailevat toisiaan vastaan tunnettujen kapteenien johdolla ympäri Pohjoismaita. Voittajajoukkue pääsee lahjoittamaan 10 000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyys-kohteelle. Suomen joukkue lahjoittaisi voittorahat koulukiusaamisen...

Juan Pablo Montoya ajoi päin-huoltoautoa, joka oli täynnä lentobensiiniä

Julkaistu: 28.02.2012 10:31
Juan Pablo Montoya ajoi päin-huoltoautoa, joka oli täynnä lentobensiiniä

Daytona 500 rata-autokilpailu viivästyi yli 24 tuntia rankan vesisateen takia.

Lopulta kilpailu päästiin aloittamaan, mutta kilpailu meinasi loppua 40 kierrosta ennen maalia, kun entinen formulakuski Juan Pablo Montoya ajoi päin rataa vesisateen jäljiltä kunnostamassa ollutta huoltoautoa.

Nascar -kilpa-autot eivät saa ajaa märällä radalla ja ennen kilpailua tulee radan olla kuiva....

Haemme tuhatta uutta toimittajaa - Oletko sinä yksi heistä?

Julkaistu: 16.02.2012 12:56
Haemme tuhatta uutta toimittajaa - Oletko sinä yksi heistä?

Automerkit.fi on Suomen laajin autoaiheinen verkkojulkaisu, joka pitää sisällään alan tuoreimmat uutiset, huipputiedot ja -kuvat uusista autoista, Autoilijan kauppa -verkkokaupan, vaihtoautot-osion sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Seuraatko aktiivisesti autoihin, autoiluun tai liikenteeseen liittyvää uutisointia? Törmäätkö tämän tästä verkossa mielenkiintoisiin tai hauskoihin uutisiin,...

Hullu video moottorirollaattorista, josta Hieno Åhlgreenkin olisi kateellinen

Julkaistu: 13.02.2012 07:00
Hullu video moottorirollaattorista, josta Hieno Åhlgreenkin olisi kateellinen

Virittäjävelholla nopeusennätys hallussa - 70km/h lumella!

Virittäjänsä mukaan laite on helpommin hallittavissa lumisella alustalla, jolloin nopeasti reagoiva ohjaus ei muodostu ongelmaksi. Hän ilmoittaa saavuttaneensa lumella 51 mailin eli noin 70 kilometrin huippunopeuden. Hämmästyttävintä on, että härveli pysyy näyttävissäkin sladeissa pystyssä ilmeisen matalan painopisteensä takia....

Liikennepako Raahessa, poliisi pyytää vihjeitä

Julkaistu: 11.02.2012 10:46

Raahelainen nainen loukkaantui kantatie 88:lla Saloisten kohdalla torstai-iltana 09.02. ennen kello 18.30. Nainen oli ollut pyöräilemässä kantatietä Vihannin suuntaan, kun takaa tullut auto töytäisi hänet kumoon.

Auto oli poistunut paikalta jäämättä selvittämään tilannetta. Tajuissaan olleen, mutta loukkaantuneen pyöräilijän löysi sattumalta paikalle tullut henkilö, joka soitti...

Asiantuntija savolaiskeksijän viritelmästä: ”Itse en lähtisi tekemään”

Julkaistu: 10.02.2012 19:19

Uutissivusto MTV3.fi raportoi viime viikolla kekseliäästä savolaismiehestä, joka oli rakentanut autoonsa tukevista muotoonleikautuista eristelevyistä väliseinän, joka auttaa pitämään auton etuosan lämpimänä.

Miehen keksintö kirvoitti monenlaista kommenttia verkon keskustelupalstoilla. Muun muassa asennuksen laillisuutta pohdittiin, koska näkyvyys taakse estyy.

MTV3.fi on...

TM: ”Autojen laaturaporteilla harhautetaan kuluttajaa ja mediaa” – kilpailijan julkaisut ja maahantuojat rankan kritiikin kohteina.

Julkaistu: 08.02.2012 19:22
TM: ”Autojen laaturaporteilla harhautetaan kuluttajaa ja mediaa” – kilpailijan julkaisut ja maahantuojat rankan kritiikin kohteina.

Tekniikan Maailma –verkkolehti kritisoi kotimaisten automaahantuojien tapaa hyödyntää kampanjoissaan saksalaisia laaturaportteja eri automallien luotettavuudesta sekä kyseenalaistaa itse raporttien hyödyn suomalaiselle autoilijalle.

TM mainitsee nimeltä saksalaisen TÜV:n katsastusraportin ja DEKRA:n käytettyjen autojen raportin. Varsinaiselle tulilinjalle joutuu kuitenkin saksalaisen...

300x250 Mainos

Esittelyssä

Näppärän kokoinen katumaasturi Chevrolet Trax on sisältä suurempi kuin ulkonäkö antaa ymmärtää. Tekniikkavaihtoehtoja ovat bensa- tai dieselmoottori, manuaali- tai automaattivaihteisto ja etu- tai neliveto. Edullisin etuvetoinen maksaa 19 900€.

NÄKÖKULMAT

NÄKÖKULMAT

Autot ilman kuljettajaa – onnettomuudet nollaan

Julkaistu: 08.07.2014 10:07:00

Autot ilman kuljettajaa – onnettomuudet nollaan Uusien autojen päästötavoite on nolla ja myös kuljettajien aiheuttamat onnettomuudet on tarkoitus pudottaa nollaan. 90% liikenne-onnettomuuksista aiheutuu ajajien virheistä tai kunnosta.

Isot autonvalmistajat GM, Ford, MB, VW, Audi, Nissan, Toyota, BMW ja Volvo ovat kehittelemässä aut


300x250 Boksi

Autouutiset

AUTOMERKIT

AUTOMERKIT

Fordin pieni 1.0-litrainen EcoBoost-moottori voitti Kansainvalinen vuoden moottori -kilpailun kolmanne kerran peräkkäin

Julkaistu: 21.07.2014 10:52:00

Fordin pieni 1.0-litrainen EcoBoost-moottori voitti Kansainvalinen vuoden moottori -kilpailun kolmanne kerran peräkkäin Pieni EcoBoost-bensiinimoottori on päihittänyt premium-merkit ja superautot ja voittanut moottoreiden ”Oscar-kilpailun” ennätyksellisesti kolmannen kerran peräkkäin. Moottori toimii voimanlähteenä uudessa Fiestassa ja yhdeksässä muussa Fordin automallissa.

Ford Motor Companyn 1,0-litrainen EcoBoost-moottori vähentää polttoaineen kulutusta suorituskyvys


AUTOESITTELYT

AUTOESITTELYT

Autoesittely Citroën C4 2013

Julkaistu: 25.01.2013 00:00:00

Autoesittely Citroën C4 2013 Citroënin tiellä massavalmistajaksi keskiluokan ZX oli aikoinaan merkittävä askel. Se oli hyvin tavanomainen auto, jonka avulla Citroën valloitti uusia asemia markkinoilla.

ZX:n ja Xsaran jälkeen yritettiin hieman persoonallisempaa ratkaisua, mutta ensimmäisen sukupolven


KOEAJOT

KOEAJOT

Koeajo Mazda 6 2.0 (145 hv) Premium Plus 2013

Julkaistu: 27.03.2013 14:04:00

Koeajo Mazda 6 2.0 (145 hv) Premium Plus 2013 Mazda joutuu tasapainottelemaan eri markkina-alueiden vaatimusten välillä. Uudessa Mazda 6:ssa päädyttiin järkevältä kuulostavaan ratkaisuun: isoa autoa kaipaavat Amerikan markkinat saivat ison sedanin ja Eurooppaa varten tehtiin akseliväliltään 6,5 cm lyhyempi farmarimalli.

Suomessa Sedan on kokoerosta huolimatta farmaria halvempi. Suuret mitat lisäävät osaltaan auton n


300x250 Boksi

AUTONÄYTTELYT

AUTONÄYTTELYT

Peugeot esitteli monta uutuutta – mukana myös uusi 408

Julkaistu: 07.05.2014 10:36:00

Peugeot esitteli monta uutuutta – mukana myös uusi 408 Pekingin autonäyttelyssä Peugeotin osastolla oli esillä paljon uutuuksia, joka kertoo yhtiön suunnasta niin lyhyellä kuin pitkällä tähtäimellä.

Peugeot jatkaa yli 20 vuotta jatkunutta yhteistyötään kiinalaisen Dongfengin kanssa. Tämän vuod


GO GREEN

GO GREEN

Nostaako uusi päästönormi dieselautojen hintaa?

Julkaistu: 03.03.2014 09:13:00

Nostaako uusi päästönormi dieselautojen hintaa? Lehdistössä on esitetty huolestuttavia ennusteita syyskuun alussa voimaan astuvien Euro 6 -päästönormien vaikutuksesta dieselmoottoristen autojen hintoihin Suomessa.

Syyskuun ensimmäisenä päivänä voimaan astuva Euro 6 pudottaa sallitun typen oksidien määrän


PALVELUT

PALVELUT

Hellekesä voi vaurioittaa akun – kannattaa tarkistaa ajoissa

Julkaistu: 11.09.2014 14:17:00

Hellekesä voi vaurioittaa akun – kannattaa tarkistaa ajoissa

Auton akku on hyvä tarkistuttaa helteisen kesän jäljiltä, sillä pakkaskeli ei ole akun ainoa vi


RENKAAT

RENKAAT

Rengaspainevahdit tulevat uusiin autoihin marraskuussa

Julkaistu: 25.07.2014 13:13:00

Rengaspainevahdit tulevat uusiin autoihin marraskuussa

Marraskuusta 2014 alkaen kaikissa uusissa henkilöautoissa tulee olla EU-säädöksen mukainen renga


MUUT UUTISET

MUUT UUTISET

Muovijousilla painonpudotusta

Julkaistu: 01.09.2014 10:29:00

Muovijousilla painonpudotusta

Audi esittelee vielä ennen vuoden loppua ylemmän keskikokoluokan malleihinsa uudentyyppiset kierre


VIIHDE

VIIHDE

Jättilepakko Japanista herättää huomiota Euralla

Julkaistu: 16.07.2014 23:19:00

Jättilepakko Japanista herättää huomiota Euralla Euralaisen autoharrastajan erikoisella lepakkoautolla on kirjava historia, joka ei kaikilta osin kestä päivänvaloa.

Rauman ja Huittisten välissä voi maantiellä tulla vastaan musta auto, joka aiheuttaa lapsille hep


160x300 Suurtaulu 1

160x300 Suurtaulu 2TILAA UUTISKIRJE


Tilaa kirje tästä
Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy kerran viikossa. Uutiskirje sisältää uutiset tiiviissä paketissa. 
Tilaa ilmainen uutiskirje tästä!
 

160x300 Suurtaulu 3

160x300 Suurtaulu 4TUOREIMMAT UUTISET


Tilaa tuoreimmat uutiset RSS syöte
Mitä autoilun maailmassa tapahtuu? Seuraa uutisia Kaikki RSS-syötteen avulla. 

 

160x300 Suurtaulu 5

160x300 Suurtaulu 6

160x300 Suurtaulu 7

160x300 Suurtaulu 8

160x300 Suurtaulu 9

160x300 Suurtaulu 10

160x300 Suurtaulu 11

160x300 Suurtaulu 12

160x300 Suurtaulu 13

160x300 Suurtaulu 14

160x300 Suurtaulu 15

160x300 Suurtaulu 16

160x300 Suurtaulu 17

160x300 Suurtaulu 18

160x300 Suurtaulu 19

160x300 Suurtaulu 20

160x300 Suurtaulu 21

AUTOESITTELYT

AUTONÄYTTELYT

TURVALLISUUS

Go Green

CLUBi

Autoesittely Citroën C4 2013
Peugeot esitteli monta uutuutta – mukana myös uusi 408
Nostaako uusi päästönormi dieselautojen hintaa?
Pikavuoro maailman ympäri – rajanylitys Kiinaan "kovalla rahalla"

Citroënin tiellä massavalmistajaksi keskiluokan ZX oli aikoinaan merkittävä askel. Se oli hyvin

Pekingin autonäyttelyssä Peugeotin osastolla oli esillä paljon uutuuksia, joka kertoo yhtiön suu

Lehdistössä on esitetty huolestuttavia ennusteita syyskuun alussa voimaan astuvien Euro 6 -pääst

Maailmanympärimatkalla oleva suomalaisbussi ei pääse jatkamaan matkaansa Laosista Kiinaan. Kyydis

265x250 Autourheilu

Pikalinkit

Lähetä linkki
Nimi:*
Lähettäjän sähköposti:*
Vastaanottajan sähköposti*
Viesti:
Uutiskirjeen tilaaminen
Nimi:*
Sähköposti:*