Automerkit.fi - Mikä meitä liikuttaa [980x120]

Automerkit.fi
Torstai 18.12.2014, Helsinki [Vaihda]

Mainos: Keski-panoraama 980x120

Automerkit.fi - Mikä meitä liikuttaa [980x400]

Ohjeita ostamiseen

Ohjeita renkaiden
ja vanteiden tilaamiseen


Myy tuotteitasi ja palveluitasi Autoilijan Kaupassa

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

1. Yleistä

Automerkit.fi on Interactive  Auto Media Oy:n (myöh. ”IAM”), Y-tunnus 2165159-0, tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu (myöh. ”Palvelu”). Palvelun asiakkaille (myöh. ”Asiakas”) tarjotaan ostettavaksi IAM:n sekä sen kanssa sopimuksen tehneiden yhteistyökumppaneiden (myöh. ”Palvelukumppani”) tuottamia palveluita ja tuotteita (myöh. ”Tuotteet”).  

IAM:n ja Asiakkaan sekä Palvelukumppanin ja Asiakkaan (myöh. Osapuolet) välillä noudatetaan kaikkien myytävien tuotteiden ja palveluiden osalta näitä sopimusehtoja. Asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin huolellisesti ennen tilauksen tekemistä sekä sitoutuu noudattamaan niitä.

2. Tilaaminen ja sopimuksen syntyminen

Palvelussa ostettavaksi tarjotut tuotteet ja palvelut jaetaan kahteen kategoriaan ja niihin sovelletaan seuraavia ehtoja:

1. IAM:n itse myymät tuotteet ja palvelut

Asiakkaan ja IAM:n välille syntyy sitova sopimus, kun Asiakas on maksanut ostamansa tuotteen tai palvelun Palvelussa ja IAM on vastaanottanut Palvelun välityksellä Asiakkaan tilauksen. Asiakkaalle lähetetään vahvistus tilauksesta tämän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

IAM vastaa Tuotteiden laadusta sekä mahdollisten puutteiden tai virheiden oikaisemisesta kuluttajasuojalain mukaisesti.

2. IAM:n kanssa sopimuksen tehneiden Palvelukumppaneiden myymät Tuotteet

Asiakkaan ja Palvelukumppanin välille syntyy sitova sopimus, kun Asiakas on maksanut Palvelusta ostamansa tuotteen tai palvelun. Asiakaalle lähetetään vahvistus tilauksesta ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Palvelukumppani vastaa etusetelissä määriteltyjen Tuotteiden laadusta sekä mahdollisten puutteiden ja virheiden oikaisemisesta kuluttajasuojalain mukaisesti. IAM ei ole osapuoli Asiakkaan ja Palvelukumppanin välille syntyneessä sopimuksessa.

IAM varaa oikeuden rajoittaa palveluiden ja  tuotteiden tilausmääriä sekä tarvittaessa peruuttaa tilaus ennen Tuotteen toimittamista ja/tai palvelun käyttämistä. Peruutetut tilaukset korvataan Asiakaslle täysimääräisesti.

3. Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Postitamme tuotteet,, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Interactive  Auto Media Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja sopimus syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Asiakkaan kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3. Toimitus

Palvelutuotteet:

Tilattavat palvelutuotteet toimitetaan palveluun oikeuttavana etusetelinä asiakkaan sähköpostiin heti tilauksen maksamisen jälkeen. Etuseteli sisältää maksukoodin, joka luovutetaan palvelun suorittavaan liikkeeseen, joka rekisteröi maksukoodin käytetyksi Automerkit.fi -palvelussa.

Toimitettavat tuotteet (fyysiset):

Toimitettavat tuotteet postitetaan 2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta, mikäli tuotteen yhteydessä ei ole mainintaa tätä pidemmästä toimitusajasta. Mikäli tilausta ei voida toimittaa luvatussa ajassa varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen, otamme yhteyttä Asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Tuotteet toimitetaan osoitteeseen, jonka Asiakas on tilauksen yhteydessä ilmoittanut tai, mikäli toimitus tähän osoitteeseen ei ole mahdollista, lähimpään postitoimipisteeseen.

4.  Takuu

Tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu. Takuuajat vaihtelevat tuotteittain. Muilta osin noudatetaan kuluttajasuojalakia.

5. Peruutus- ja palautusoikeus

Ostaessasi Tuotteen Palvelusta voit perua tekemäsi kaupan 14 päivän kuluessa. Poikkeuksena ovat tilausmyyntituotteina valmistettavat yksilöidyt (personoidut) tuotteet sekä, joihin ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Tilauksen peruuttamisen ja tuotteen palauttamisen edellytyksenä on, että tuote on moitteettomassa kunnossa. Peruuttamisoikeutta ei ole mahdollista käyttää sen jälkeen, kun Asiakas on lunastanut hankkimansa palvelun tai käyttänyt tuotetta.

Palautettava (toimitettava) tuote tulee palauttaa kokonaisuudessaan kaikkine osineen pakattuna alkuperäiseen ja ehjään myyntipakkaukseen. Myyntipakkaus täytyy ehdottomasti pakata erillisen pakkauksen sisään, jotta varmistetaan tuotteen säilyminen ehjänä.

Tilauksen peruuttamisen yhteydessä Asiakkaan tulee lähettää sähköposti osoitteeseen palautukset@automerkit.fi (tai puhelimitse 0500 680 000). Peruutuksessa tulee käydä ilmi tilauksen tiedot maksukoodeineen.

Vahvistamme peruutuksen aina sähköpostilla sekä annamme toimintaohjeet mahdollisia tuotepalautusta varten sekä tiedustelemme tarvittavat yhteys- ja maksutiedot .

IAM palauttaa asiakkaan lahjakortista tai toimitetuista tuotteista maksaman summan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun tieto peruuttamisoikeuden käyttämisestä saapui IAM:lle.

6. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan reklamoida virheestä välittömästi osoitteeseen palvelut@automerkit.fi tai puhelimitse numeroon 0500 680 000.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Mikäli lahjakortin lunastuksen taikka tuotteen tai palvelun tarjoamisen yhteydessä esiintyy ongelmia, voi Asiakas lähestyä IAM:aa myös lähettämällä reklamaation sähköpostitse osoitteeseen palvelut@automerkit.fi tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0500 680 000

7. Palvelun käyttö

Automerkit.fi -palvelu on käytettävissä kaksikymmentäneljä (24) tuntia vuorokaudessa, poislukien ajat, jolloin palvelu on pois käytöstä huollon, asennuksen, muutostyön, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun vastaavan syyn vuoksi. Automerkit.fi palvelulla on oikeus lisätä, muuttaa ja poistaa osia Palvelusta sekä lopettaa Palvelun ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan.

Palvelun Asiakas vastaanottaa Palvelun ja käyttää sitä omalla vastuullaan sekä vastaa Palvelun käyttämiseksi tarpeellisten laitteiden, yhteyksien ja ohjelmistojen hankkimisesta, toimintakunnosta ja asianmukaisesta suojaamisesta sekä tietoturvasta.

Palvelu sisältöineen on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Palvelukumppanilla ja/tai sen sopijakumppaneilla.

Asiakas saa Palveluun tämän sopimuksen mukaisen rajoitetun käyttöoikeuden. Asiakkaalla ei ole oikeutta taltioida, esittää julkisesti, välittää, edelleenlähettää tai käyttää Palvelua tai sen kautta vastaanottamiaan sisältöjä tai niiden osaa muutoin kuin näiden käyttöehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa. Asiakas ei saa käyttää Palvelua Palvelukumppanin tai kolmannen tekijän- tai muita oikeuksia loukaten. Asiakasllä ei ole oikeutta muodostaa Palvelusta tai sen osasta toista teosta tai toista palvelua.

8. Vastuunrajoitus

IAM ei ole sopijaosapuoli Asiakkaan ja Palvelukumppanin välisessä sopimuksessa, joka on syntynyt Palvelun kautta. IAM ei myöskään miltään osin vastaa Palvelukumppanilta ostettujen Tuotteiden toimittamisesta, laadusta, virheettömyydestä tai soveltuvuudesta käyttötarkoitukseensa. Vastuu etusetelissä mainitun Tuotteen toimittamisesta on yksin palvelun  tuottavalla liikkeellä.

IAM ei ole missään tilanteessa korvausvelvollinen välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka liittyvät millään tavalla Etusetelissä mainittuihin tuotteisiin tai palveluihin, Palvelun käyttämiseen taikka tietoon tai ilmoituksiin, joita Palvelun kautta on saatavilla.

IAM ei myöskään vastaa Palvelun käyttämisen tai siinä esiintyvien toimintahäiriöiden, teknisten vikojen, haitallisten ohjelmistojen, linkkien tai katkosten Asiakaslle tai kolmansille aiheuttamista vahingoista.

9. Immateriaalioikeudet

IAM ja sen yhteistyökumppanit pidättävät kaikki immateriaalioikeudet kaikkeen www.automerkit.fi -sivustolla tarjottavaan tietoon sekä julkaistuun sisältöön, tietoon, kuviin, videoihin ja tietokantoihin (jäljempänä "Suojattu Omaisuus").

Suojatun Omaisuuden muuttaminen, monistaminen, julkistaminen, toimittaminen kolmannelle osapuolelle ja/tai hyödyntäminen on siksi nimenomaisesti kiellettyä ellei IAM tai kyseessä oleva yhteistyökumppani ole antanut sille etukäteistä kirjallista hyväksyntää.

10. Henkilötietojen käsittely

Ostamalla Tuotteen verkkokaupasta Asiakas antaa suostumuksensa sille, että IAM käsittelee sekä tilausta että myöhempää yhteydenpitoa (kuten tarjousten markkinointia esim. erikoistarjoukset ja tuoteuutuudet) varten tämän henkilötietoja (sisältäen esim. etu- ja sukunimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen).

Henkilötietoja voidaan käyttää mm. markkina- ja asiakasanalyysien, liike- ja toimintatapojen kehittämisen, tilastoinnin sekä riskinhallinnan tausta-aineistona. Henkilötietoja voi käsitellä yllä mainittuihin tarkoituksiin myös IAM:n kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö sekä muut yhteistyökumppanit. Kaikki henkilötietojen käsittely suoritetaan henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Asiakkaalla on aina syytä ilmoittamatta mahdollisuus perua suostumuksenne henkilötietojen tulevan käytön osalta. Mikäli Asiakas haluaa perua suostumuksen, tulee se tehdä sähköpostitse osoitteeseen palvelut@automerkit.fi.

Suostumuksen perumisen jälkeen IAM ei käytä henkilötietojanne muihin käyttötarkoituksiin kuin asiakassuhteen hallinnointiin.

Asiakas voi myös maksutta kerran vuodessa kirjallisesti pyytää IAM palvelusta tietoa siitä, mitä Asiakasta koskevia henkilötietoja IAM käsittelee. Kyseisen pyynnön tulee olla Asiakkaan omakätisesti allekirjoittama ja se tulee lähettää osoitteeseen:

Interactive Auto Media Oy

Tuohiaukio 4

00410 Helsinki

11. Evästeet ja muut vastaavat tekniikat

IAM voi kerätä Asiakkaan päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden tekniikoiden avulla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin Palvelua käytetään: esimerkiksi miltä sivulta Asiakas on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivuja Asiakas on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia Asiakas on nähnyt ja klikannut, mitä selainta Asiakas käyttää, mikä on Asiakkaan näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on Asiakkaan päätelaitteen IP-osoite ja mahdollinen sarjanumero. Evästeet eivät vahingoita Asiakkaan päätelaitetta tai tiedostoja.

Evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palveluja edelleen asiakkaita paremmin palveleviksi. Lisäksi Palvelukumppani ja sen yhteistyökumppanit voivat hyödyntää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita Palvelun kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitatakseen mainonnan tehoa.

Palvelukumppani ja sen yhteistyökumppanit voivat käyttää evästeiden tai muiden tekniikoiden avulla kerättyä tietoa myös kohdennetun mainonnan tuottamiseen.

Evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö huomioon ottaen voidaan evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatua tietoa kuitenkin myös liittää Asiakkaalta mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Asiakkaalla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun tai sen osien toiminnallisuuteen.

12. Tietoturva

IAM käyttää teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

Asiakas on tietoinen siitä, että avoimen tietoverkon käyttö sisältää tietoturvallisuusriskin. IAM ei vastaa Asiakkaan tietoturvallisuudesta Palvelua käytettäessä. Asiakas vastaa itse Asiakkaan tietokoneiden, tietojärjestelmien, lähiverkon tai muiden vastaavien laitteiden tai järjestelmien suojauksesta ja tietoturvasta. Asiakas vastaa riittämättömän suojauksen seurauksista sekä Asiakkaan tuottamuksesta verkkoon tulleiden tai verkon kautta levinneiden virusten ja muiden vastaavien haittojen IAM:lle, käyttäjille tai kolmansille osapuolille aiheuttamista vahingoista.

13.  Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säännökset. Näillä ehdoilla ei rajoiteta pakottavasta lainsäädännöstä Asiakkaalle johtuvia oikeuksia.

Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovinnollisesti neuvotteluilla. Mikäli sovintoon ei päästä, ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa.

14.  Ehtojen voimassaolo.

Nämä ehdot tulevat voimaan 4.5.2011. Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Interactive Auto Media Oy:llä on oikeus muuttaa Verkkokaupan toimitusehtoja, Palveluiden hintoja ja maksuperusteita.

automerkit.fi

Interactive Auto Media Oy

Tuohiaukio 4, 00410 Helsinki

Automerkit

Autoesittelyt

Koeajot

Palvelut

Liikenne

Fordin pieni 1.0-litrainen EcoBoost-moottori voitti Kansainvalinen vuoden moottori -kilpailun kolmanne kerran peräkkäin
Autoesittely Citroën C4 2013
Koeajo Mazda 6 2.0 (145 hv) Premium Plus 2013
Hellekesä voi vaurioittaa akun – kannattaa tarkistaa ajoissa
Tytöt keksivät yliajoyrityksen

Pieni EcoBoost-bensiinimoottori on päihittänyt premium-merkit ja superautot ja voittanut moottorei

Citroënin tiellä massavalmistajaksi keskiluokan ZX oli aikoinaan merkittävä askel. Se oli hyvin

Mazda joutuu tasapainottelemaan eri markkina-alueiden vaatimusten välillä. Uudessa Mazda 6:ssa pä

Auton akku on hyvä tarkistuttaa helteisen kesän jäljiltä, sillä pakkaskeli ei ole akun ainoa v

Eilen illalla kello 19:44 ilmoitettiin poliisille että Kemissä Eteläntiellä oli harmaa sedan mal

265x175 Autoilijan kauppa - mainos

Rengastarjous

265x560 ad

Lähetä linkki
Nimi:*
Lähettäjän sähköposti:*
Vastaanottajan sähköposti*
Viesti:
Uutiskirjeen tilaaminen
Nimi:*
Sähköposti:*